Fengshui -konsultointi

  Laitetaan fengshuit kuntoon!

   Fengshui –konsultoinnin tavoite on ihmisen harmonian ja hyvinvoinnin tukeminen. Hyvinvoivassa tilassa qi eli energia saa virrata vapaasti ja puhtaasti. Fengshui –konsultointiin kuuluu aina energiapuhdistus.

   Fengshui –konsultoinnin hinta vaihtelee n. 400-800e välillä.

   Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

   Fengshui -konsultointiin kuuluu:

   käynti kohteessa 1-1.5h (kartoitetaan mm. tila nykyisellään, toiveet, tarpeet)

   ✓ energiapuhdistus

   bagua -kartta tilan pohjapiirrokseen

   kirjallinen raportti muutosehdotuksista

    

   Mikäli olet kiinnostunut pelkästä energiapuhdistuksesta, ota yhteyttä!

   Mitä on fengshui?

   Fengshuin perimmäinen tarkoitus on ihmisen harmonian ja hyvinvoinnin tukeminen. Fengshui on tuhansia vuosia vanha kiinalainen ympäristöoppi, joka perustuu maantieteellisiin havaintoihin mm. ilmansuuntien vaikutuksesta talon tai peltojen suotuisiin sijainteihin. Oppia on vasta myöhemmin alettu soveltamaan sisätiloihin, jossa keskiössä on qin eli energian vapaa virtaaminen. Siihen vaikuttaa mm. ilmansuunnat ja peruselementit (tuli, vesi, metalli, maa, puu).

   Klassisen kiinalaisen fengshuin opit on välillä haastava istuttaa suomalaiseen ympäristöön, mutta intuitiviinen fengshui antaa joustavamman näkökulman suunnitteluun, jossa ihminen on aina keskiössä. Tasapainoinen ja harmoninen koti antaa asukkaalleen energiaa ja elinvoimaa sekä tukee ihmisen hyvinvointia.

   Lähtökohtana fengshui -konsultoinnille voi olla jokin toimimaton tila asunnossa tai yleisesti  tarve parempaan energian virtaukseen ja viihtyvyyteen. Fengshuin avulla voidaan aktivoida ja tukea myös tiettyä elämän osa-aluetta, kuten perhe, rakkaus tai raha.

   Fengshui -konsultointi voidaan toteuttaa johonkin tiettyyn tilaan/huoneeseen tai koko asuntoon/toimitilaan. Kiinassa fengshui -konsultointia sovelletaan myös paljon liike-elämään ja konsultointi sopii hyvin myös toimitilojen suunnitteluun.

   Fengshui -konsultointiin kuuluu kotikäynti, jossa kartoitan nykytilanteen, asiakkaan toiveet ja tarpeet sekä otan kuvia tilasta. Konsultointi aloitetaan aina tilan energiapuhdistuksella. Tämän jälkeen teen pohjakuvaan bagua -kartan ilmansuuntien mukaan, jonka avulla jaan tilat eri osa-alueisiin. Kirjallisessa raportissa teen ehdotuksia kalusteiden mahdollisista uudelleenjärjestelyistä sekä muista muutoksista tilaan.